Met amper 8 jaar oud, is Liam Vandeleur, beter bekent onder zijn DJ-naam Lee-I-Am een fenomeen. Papa Jeroen, in een vorig leven ook DJ, vertelt in Het Laatste Nieuws dat zijn zoon er heel gepassioneerd mee bezig is.

“Hij probeert heel allround te zijn: hij speelt muziek van Metejoor en Black Eyed Peas, maar evengoed de house van Bonzai uit de jaren 90.” Intussen is Liam zelfs al bezig met het maken van remixen en liedjes.

Liam leert veel van YouTube, waar hij sets van bekende DJ’s bekijkt en vraagt welk liedje er speelt.

Zijn ouders vinden de drive van de kleine Liam fantastisch, maar waken er toch vooral over dat zijn schoolprestaties er niet onder lijden.

“Dat is voorlopig niet het geval”, benadrukt vader Jeroen in Het Laatste Nieuws. “We houden ook bewust het aantal optredens beperkt, maximaal een tiental per jaar. Maar zolang hij ervan geniet willen we hem ondersteunen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.