Voor zijn programma Dat Eet Dan Gelukkig Zijn, schuift Bockie De Repper voortdurend de voeten onder tafel bij onbekenden. Niet altijd even makkelijk, biecht hij in Flair op. Zoals toen hij in een rusthuis zijn pet moest afzetten.

“Alles is ongemakkelijk voor mij, dus zeker als ik in zo’n situatie terechtkom”, bekent de grappige veelvraat. “Het viel best mee als je het fragment ziet, maar ik moest echt mijn pet afzetten van hem, waardoor ik dacht: oh sorry meneer.”

Bockie weet dat hij nogal snel het vertrouwen van mensen wint. Ze voelen dat hij oprecht benieuwd is naar hen. “Soms gebeurt het dat mensen emotioneel worden door ons gesprek. Dan voel ik mij wel schuldig, want daar ben ik niet op uit.”

Hij beseft wel dat er over hem wat misverstanden bestaan. Dat hij veel onzekerder is dan velen vermoeden. “Mijn hoofd staat niet stil. Ik denk over alles na”, bekent Bockie in Flair.

“Mensen denken soms ook dat ik altijd tof ben”, klinkt hij doodeerlijk. “Mijn vriendin kan je verzekeren dat ik dat soms ook niet ben.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.