Een groot deel van het leven van Bockie De Repper draait rond eten. Flair wil van hem weten of er ook gekke eetcombinaties zijn die hem kunnen bekoren.

“Waar ik enorm van kan genieten, is een boterham met choco en die in de soep soppen…”, steekt Bockie van wal. “Iedereen vindt dat raar, maar ik ben zo opgegroeid. Choco en soep zorgt voor zo’n goed evenwicht.”

En hij doet er nog een schepje boven op: “Met tomatensoep vind ik het nog altijd het beste, maar ik mag geen tomaten meer eten sinds mijn galblaas eruit is.”

Dan peilt Flair naar de ultieme keuze, gesteld dat Bockie nog maar één ding zou mogen eten in zijn leven.”

En zonder nadenken wordt het steak-friet met krokante sla, mayonaise en een sjalotje. “Maar dan moet het echt een goeie steak zijn, zoals van Dierendonck of van De Laet of zo. En qua saus neem ik peper- én champignonsaus. Mij ga je niet liggen hebben!”, antwoordt de sympathieke smulpaap.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.