Conner Rousseau beleefde een zorgeloze zomer toen hij de poorten van het middelbaar achter zicht dicht trok en de overstap naar de universiteit maakte. Maar nadien was het voorgoed gedaan met die zorgeloosheid. Waarom?

“Ik was een werkstudent”, verduidelijkt Conner Rousseau in gesprek met Primo. “Ik combineerde werken met studeren.” En dat had grote gevolgen voor zijn studies…

“Dat betekende dat mijn examens zich uitspreidden over drie periodes in plaats van twee”, verduidelijkt de partijvoorzitter van Vooruit hoe het er concreet aan toeging tijdens zijn hogere studies. En de afgelopen jaren escaleerde de situatie natuurlijk volledig…

“De laatste jaren is zorgeloosheid iets dat ik helemaal niet meer ken. Ik bezit een énorm verantwoordelijkheidsgevoel. Dat ben ik verplicht aan mijn kiezers”, verduidelijkt Conner Rousseau in gesprek met weekblad ‘Primo’.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.