Wat doen onze politici als ze niet aan de onderhandelingstafel zitten? Annelies Verlinden doet alvast een opvallende onthulling over wat zij als het ‘ultieme lichamelijke genot’ vindt…

“Ik heb ondertussen drie marathons gelopen – Berlijn, New York en Chicago – en nog meer dan fysiek afzien was dat telkens een mentale strijd”, vertelt de CD&V-politica in Humo. Al overheerst er telkens één gevoel…

“Maar het gevoel na afloop is ongelooflijk intens”, klinkt het enthousiast bij Annelies Verlinden. “Vooral de keer dat ik in Central Park finishte, was emotioneel voor mij, omdat ik al vele jaren graag in New York kom.” En welke tijd loopt de politica dan?

“4 uur 25 minuten. Niet bepaald snel, maar in een volgend leven zal ik meer trainen, en sneller lopen”, voegt Annelies Verlinden er lachend aan toe in gesprek met Humo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.