Spreidt Petra De Sutter met Groen het bedje van het Vlaams Belang van Tom Van Grieken? Dat is alvast wat één collega-politicus beweert…

“Sammy Mahdi verwijt uw partij dat ze het bedje spreidt voor extreemrechts. Na de overwinning van Geert Wilders in Nederland had hij graag een strenger migratiebeleid gevoerd, omdat het gros van de bevolking daar al jaren om schreeuwt”, legt Humo voor aan Petra De Sutter. Hoe reageert het kopstuk van Groen?

“Wij hebben het aanklampende terugkeerbeleid van Nicole de Moor (CD&V) mee goedgekeurd. Die verstrengingen waren lastig voor ons”, benadrukt Petra De Sutter in Humo. Al beseft de minister één ding maar al te goed…

“Maar ze zijn nog altijd veel beter dan het 70-puntenplan van Vlaams Belang”, benadrukt Petra De Sutter van Groen in Humo. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.