Ondertussen zijn de politici al weer naarstig aan het werk of rollen ze ruziënd door de straten (schrappen wat niet past), maar begin augustus was er ook voor de onderhandelaars even tijd om de pauzeknop in te duwen. Hoe bracht Zuhal Demir haar vakantie door?

De N-VA-politica bracht haar vakantie in eigen land door, samen met haar dochtertje Rozanne. Zuhal trok met haar dochtertje naar Koksijde waar ze ons liet meegenieten van hoe ze haar dagen vulde…

“’s Morgens joggen, met Rozanne naar de springkastelen en trampolines op de dijk, samen een ijsje eten: zo simpel, maar toch genieten”, onthult Zuhal Demir in Het Nieuwsblad hoe haar vakantiedagen eruit zagen. Al liet ze op Instagram ook nog een andere kant van zichzelf zien…

Op haar sociale media postte Zuhal Demir ook nog een foto waarop we ze zien bakfietsrijden op de dijk. Genieten van alles wat onze kust te bieden heeft, zoveel is duidelijk!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.