In aanloop naar de Foute Party van Qmusic trekt de radiozender heel Vlaanderen rond met Q’s Foute Stembus, waarin mensen kunnen stemmen voor hun drie meest favoriete foute nummers. Onlangs hield de Foute Stembus ook halt aan het hoofdkantoor van de Politiezone Bierbeek/Boutersem/Holsbeek/Lubbeek.

Ook Lubbeeks burgemeester en NVA-kopstuk Theo Francken kwam langs voor een interview én om zijn stem uit te brengen. Hoe hij precies gestemd heeft? Dat verklapt de populaire politicus op z’n Instagrampagina.

“Mijn drie favoriete nummers van Q’s foute 728: 1. Willy Sommers: ‘Als een leeuw in een kooi’, 2. André Hazes: ‘Zij gelooft in mij’, 3. Will Tura: ‘Mooi ‘t leven is mooi’”, verklapt Francken. Al zat zijn echte favoriet er niet tussen, zo blijkt: “Eigenlijk zocht ik ‘t Zijn zotten die werken’ of wou ik een nummer van Urbanus maar er stond geen goed tussen”, schrijft hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.