Afgelopen weekend verzamelden duizenden mensen zich voor het ‘Nerdlandfestival’ georganiseerd door Lieven Scheire en Hetty Helsmoortel.

Op vrijdagavond was er al ‘Scheire & De Schepping: Live’, maar je kon ook ‘De Slimste Nerd Ter Wereld’ live meemaken op het festival.

Die quiz werd gepresenteerd door Erik Van Looy en de deelnemers waren niet van de minste: Bart Cannaerts, Sofie Lemaire en Freek Braeckman.

Freek won ‘De Slimste Mens Ter Wereld’ al een keertje en ook Sofie Lemaire deed het lang niet slecht. Maar Bart is nog altijd een beetje de grootste pechvogel. Hij verbrak het record van aantal deelnames, maar won helaas nooit de wedstrijd.

Tijd voor revenge te nemen tijdens deze editie en dat deed hij ook. Hij mag zichzelf vanaf nu ‘De Slimste Nerd Ter Wereld’ noemen, want hij won van Freek en Sofie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.