Donderdag werden de genomineerden van deze week bekendgemaakt in het Big Brotherhuis, die beelden krijgen de tv-kijkers pas vrijdagavond te zien. Deze week zijn er twee Belgen genomineerd: Tom en Glenn. Tom, een dikke maand geleden nog de populairste bewoner, neemt het samen met Glenn op tegen de enige genomineerde Nederlander en dat is Randy.

De kans is groot dat Randy zaterdagavond het huis moet verlaten, alle polls geven dat resultaat, maar het is nog lang voor de stemming afgesloten kan worden. Kijkers kunnen namelijk tot tijdens de uitzending stemmen op hun favoriet. In de polls is er een superduidelijke voorsprong voor Glenn (meer dan 50% van de stemmen) en Tom (35% van de stemmen), wat betekent dat zij de start van de finaleweek nog mogen meemaken.

Als we puur naar populariteit kijken, dan is Glenn momenteel van alle zes bewoners de meest populaire en maakt hij volgende week de meeste kans op de overwinning. Maar haalt hij de finale? In de loop van volgende week moeten er mogelijk nog eens twee bewoners naar huis. Spannend!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.