In een interview met de Gazet Van Antwerpen praten Shania en Kenji Gooris over de reality-reeks De Pfaffs. De reporter polst ook subtiel of er misschien een nieuw seizoen van de legendarische serie zit aan te komen.

“Kenji kan goed overweg met de aandacht en de bekendheid, ik wat minder”, gaat Shania van start. “We maken expeditie Gooris met ons vieren, maar voor mij hoeven die camera’s niet. Allez, het mag gefilmd worden, maar laat die beelden vooral privé blijven. Voor mij hoeft een ander dat niet te zien. Het is niet dat we niet trots zijn op onze afkomst, maar ik streef in de schijnwerpers staan niet na.”

Shania grapt dan ook dat ze het gerust op haar wil nemen dat zij de reden is waarom er geen nieuw seizoen van De Pfaffs aankomt.

“Dat is niet de echte reden hoor”, vult Kenji aan. “Als we dat programma zouden maken, is het met de hele familie of niet. Dat we destijds stopten, kwam omdat we tieners werden en privacy wilden. Nichtje Fay is nog minderjarig.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.