Hoewel hij in 2023 weer wat meer hoogtepunten kende dan in het jaar ervoor, waren er zeker ook dieptepunten aanwezig in het leven van Nathan Vandergunst, ofte YouTuber Acid. Dat kunnen we lezen in de krant Het Laatste Nieuws.

Hét dieptepunt van het jaar was dat zijn geliefde oma ernstig ziek werd. Er werd namelijk een levensbedreigende, slepende ziekte bij haar vastgesteld. “We hebben een kleine familie, maar we hangen heel sterk aan elkaar”, vertelt Acid. “Dus ja, het was vreselijk om te moeten beseffen dat marraintje zo’n vreselijke ziekte had”, zegt hij.

“Maar ze is de sterkste vrouw die ik ken, en ze heeft die ziekte clean gesweept, ze is er van af”, vervolgt Acid opgelucht. Onze ski-reis voor volgend jaar is dan ook al geboekt: ze had dus toch ongelijk dat de vorige haar laatste was”, lacht de YouTuber.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.