Pommelien Thijs zag onlangs een droom werkelijkheid worden wanneer ze werd uitgenodigd om deel te nemen aan het tv-programma “De Expeditie: Groenland”, een programma waarin bekende Vlamingen een loodzware tocht van 164 kilometers op ski’s ondernemen.

“Ik wou altijd al heel graag eens zo’n reis maken maar ik had geen idee hoe ik eraan zou moeten beginnen”, gaat de zangeres van start in Story. “Bovendien zou mijn management me gek verklaren als ik ‘op eigen houtje’ naar Groenland zou trekken voor zo’n tocht. Want het is niet zonder gevaar. Nu kwam alles mooi samen. Totaal onverwacht had ik het perfecte excuus om deze unieke ervaring mee te maken.”

Tijdens deze zware tocht was er uiteraard niet veel ruimte voor luxe. “We leven in tijden waarin we alle luxe hebben die we nodig hebben, maar daar heb je bijna niets. Je gaat echt back to basics en het was fijn om te zien dat ook dat went. Niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk. Je verwachtingen worden bijgesteld”, besluit de jonge ster.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.