In Expeditie Gooris trekken Sam, Kelly, Shania en Kenji samen naar Japan. De reporter van de Gazet Van Antwerpen vroeg zich af of het jonge geweld het eigenlijk wel leuk vindt om samen met mama en papa op reis te gaan.

“Dat is nooit een straf geweest”, gaat Kenji van start. “Denk vooral niet dat we vroeger veel op reis gingen met zijn vieren. De agenda van papa zat in het verleden altijd propvol. Het is door de pandemie en het wegvallen van zijn optredens dat hij tot het besef kwam dat wij zo’n qualitytime amper tot niet deden.”

Shania vult aan dat ze dit in het verleden nooit gemist hebben omdat ze het nooit anders hebben geweten. “Ik herinner me wel enkele citytrips met ons mama. Of een korte trip met onze grootouders. Telkens voor twee of drie dagen.”

Toch zou Shania graag ook eens in haar eentje op vakantie willen gaan. “Maar als jonge vrouw alleen de wereld intrekken kan gevaarlijk zijn. Ik ben me daarvan bewust”, besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.