Van een acteur als Sven De Ridder verwacht je dat hij makkelijk opgewonden wordt als hij het script leest van een nieuwe serie of film. Wel dat is niet zo. Waarvan wel dan? Dat raadt je nooit…

Sven De Ridder is een groot kunstliefhebber al heeft hij specifieke voorkeur. “Ik vind niets zo erotisch als een verhuld vrouwenlichaam. Zodat je fantasie vrij spel krijgt. Het werk van Jack Vettriano bijvoorbeeld, die velen wellicht een pulpschilder vinden omdat hij mooie vrouwen in mooie jurken afbeeldt, vind ik heel erotiserend.”, vertelt hij aan ‘De Morgen’. Het is dan ook geen wonder dat zijn vrouw een goed gevulde klerenkast heeft. “Mijn vrouw heeft veel mooie jurken, jazeker, maar haar garderobe zou nog groter mogen zijn, vind ik.”, gaat hij verder. En dat heeft alles te maken met wat hij opwindend vindt.

“Als ik met mijn vrouw ga winkelen, want ik winkel graag, ik ben een van die uitzonderingen die graag mee gaan winkelen met hun vrouw, dan doe ik haar van alles passen. Ik moet haar soms echt meesleuren. ‘Komaan, nu gaan we shoppen.’Gaat Sven De Ridder verder in ‘De Morgen’. Maar waarom juist en wat windt hem nu zo op? Het antwoord is heel simpel. “”Mooie vrouwenkledij.”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.