Tamara, Davina en Britt oogstten begin jaren 2000 aardig wat succes met hun popformatie M-kids. Nu zijn het vrouwen van midden de dertig en lijkt het showbizzleven ver weg. Ze zijn dan ook niet meer de tienermeiden van vroeger.

“Als mama van twee kinderen is mijn lichaam erg veranderd, en ik was daar niet op voorbereid.”, vertelt Britt in ‘Flair’. En ook de zussen Davina en Tamara merken dat er heel wat veranderd is. “Ik was een tijdje geblesseerd aan mijn heup, waardoor ik niet meer kon bewegen. Daardoor kwam ik heel wat bij. In het begin was ik daar onzeker over, maar ik besef nu dat ik dat niet erg vind.”, vult Tamara aan. Ze merken dan ook dat de showbizz mee geëvolueerd is. “De media werken aan diversiteit. Er komen al wat meer curvy dames op tv, maar het is nog niet voldoende. We krijgen het ideaalbeeld dat slank zijn gelijkstaat aan gelukkig zijn nog te vaak door de strot geramd.”, zegt Davina. En ook al was het contact lang verwaterd, nu ze elkaar terug meer zien willen ze gerust terug meer op een podium staan.

Al zal het wel niet aan het hetzelfde ritme kunnen als vroeger. “Als dertiger drie optredens na elkaar doen hakt er ook al meer in. Ik ben blij dat ik na een optreden terug in mijn zetel mag kruipen!” En dus weet Davina de ideale oplossing. “Een combinatie van ons oude, rustige leventje en soms wat optredens zou ideaal zijn. De gulden middenweg!”, aldus de M-kids.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.