2023 was een jaar vol beproevingen voor Hilde Van Mieghem. De Vlaamse actrice en regisseur, die laatst haar verjaardag vierde, reflecteert in Dag Allemaal over haar worstelingen: “Ik heb maandenlang niets zelfstandig kunnen doen.” 

De fysieke pijn van haar verwondingen werd verergerd door financiële problemen, waaronder een explosie van haar verwarmingsketel en een strijd met energiebedrijven. 

Van Mieghem spreekt ook over haar zorgen in een onstabiele wereld: “Ik wil mezelf, m’n kinderen en kleinkinderen veiligstellen.” Ze heeft een toevluchtsoord gevonden in Italië, waar ze aan haar tweede boek werkt en hoopt op veiligheid in onzekere tijden. 

Terwijl ze het digitale tijdperk niet geweldig vindt, kijkt ze uit naar een jaar waarin persoonlijke interacties weer op de voorgrond treden en hoopt ze op een meer hoopvol en minder tumultueus 2024.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.