Sandra Kim mag dan wel al terugblikken op een geslaagde en lange muziekcarrière, toch mist ze iets in haar leven. “Ja, dat blijft mijn grootste verdriet.”

Ze staat al bijna 40 jaar op het podium en heeft heel wat mogen meemaken als zangeres. Maar ook al was ze al van kindsaf druk bezig, haar familie kwam altijd op de eerste plaats. “Absoluut! Mijn dichte familie woont vooral in het Luikse. Mijn grootouders zijn er niet meer, maar ik bel elke dag met mijn ouders en mijn zus. Jurgen begrijpt dat niet, maar in Italië is familie heel belangrijk.”, vertelt ze aan ‘Primo’. Sandra heeft immers Italiaanse roots en dat was een aanpassing voor haar man Jurgen.

En net omdat familie zo belangrijk is voor haar, is er iets dat ze heel hard mist. “Ik heb alles geprobeerd en het lukte niet…”

Het is nooit gelukt voor Sandra Kim om kinderen te krijgen. “Dat was heel moeilijk voor Jurgen en mij. Maar helaas, dat is het leven. Het zit vol ups en downs. En dat was zeker een zwaar moment. Maar ik ben 51 en heb er vrede mee.”, gaat Sandra Kim nog verder. Al is er wel een klein lichtpuntje voor haar. “Mijn zus heeft een dochtertje van vijf. Zij is ons petekind en we zien haar supergraag. Ergens beschouw ik haar stiekem een beetje als mijn eigen (gemiste) ‘dochtertje’.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.