Voor Lindsay was het niet makkelijk om zwanger worden. “Het was een lijdensweg om zwanger te worden van Lisa-Marie. Ik heb twee miskramen en veel mislukte ivf-pogingen achter de rug.” Nu geniet ze volop van haar dochter al heeft ze haar handen ermee vol.

Inmiddels zit haar dochter Lisa-Marie al in de lagere school. “Rekenen vindt ze superleuk, lezen iets minder. Daar moeten we dus een beetje achter zitten, omdat het niet snel genoeg gaat voor haar.”, vertelt de zangeres aan ‘Story’. En eens op de lagere school komt er plots ook wat andere woordenschat naar boven. “Dat is ongelooflijk. Soms komen er woordjes of zinnen uit haar mond waarvan ik denk: dat mag jij nog niet zeggen. Maar ze leert dat op school, wat ik niet altijd even fijn vind. Dat maak ik haar ook duidelijk.”, gaat ze verder.

Al maakt Lindsay zich ook wel zorgen omdat Lisa-Marie al jaren een slechte eter is. “Waardoor ze ook niet veel vitamientjes binnenkrijgt. Daar lig ik ’s nachts soms wel wakker van.” Ze hebben dan wel het geluk dat ze geregeld naar hun appartement in Marbella gaan om wat vitamine D op te doen. “En die extra vitamientjes zijn ook welkom. Alleen kunnen we nu enkel gaan tijdens de schoolvakanties en dan zijn de vliegtuigtickets superduur. Jammer dat ze daar zo hard van profiteren.”, laat Lindsay nog weten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.