Sven Ornelis, de charmante radiopresentator, gaat voorbij de keuken en duikt in diepere gesprekken met zijn moeder Anny. 

Terwijl ze hun kookkunsten en familiebanden delen, onthult Sven ook zijn ervaring met een pater-jezuïet, een ontroerend moment voor moeder en zoon. “Die pater-jezuïet en zijn suppositoires…”, vertelt Sven, terwijl hij zijn moeders reactie deelt in Dag Allemaal: “Wij hadden er nooit iets van gemerkt.” 

Dit eerlijke gesprek toont de kwetsbaarheid achter Svens charmante en positieve publieke persona. Sven en Anny praten ook over het belang van familietradities en het overbrengen van culinaire erfgoed. 

Het kookboek dat ze samen hebben gemaakt, is niet alleen een viering van familie en eten, maar ook een uiting van hun grote liefde en respect voor elkaar.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.