Begin jaren 2000 hadden de M-kids veel succes. De tienermeiden beleefden toen een droomleven. “Wie staat er op zijn tiende al in het Sportpaleis?! We vlogen van het ene naar het andere optreden met een helikopter en ontmoetten Hollywoodsterren.”

Nu zijn de Tamara, Davina en Britt vrouwen van midden de dertig en heeft het leven toch een andere wending genomen. Ze keerden nog wel eens terug voor de ‘Foute Party’ van QMusic maar het contact was eigenlijk wat verwaterd. “We hebben elkaar jaren niet gesproken, maar dat komt omdat we uit elkaar groeiden. We gingen elk ons eigen leven leiden.”, vertelt Davina in ‘Flair’. Al merken ze nu dat de vriendschapsband er nog steeds is. “We hebben elk ons eigen leven, maar we willen elkaar daar wel meer bij betrekken. We merkten toch dat we elkaar gemist hadden en het voelt goed om elkaar weer vaak te zien.”, vult Britt aan. En er wordt ook gesproken van terug samen optreden. Al zal het niet meer zijn als vroeger zegt Davina. “Als dertiger drie optredens na elkaar doen hakt er ook al meer in. Ik ben blij dat ik na een optreden terug in mijn zetel mag kruipen!”

Elk weekend zullen ze dus niet meer optreden en ze hebben ook enkele voorwaarden. “Je zal ons ook niet op kermissen of Chirofuiven zien optreden. Dat klinkt misschien arrogant, maar als we dan eens buitenkomen, moet het wel de moeite waard zijn om onze dagelijkse routine aan de kant te schuiven.”, laat Davina nog weten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.