Hilde Van Mieghem, de gevierde Vlaamse actrice en regisseur, heeft een jaar van zowel fysieke als financiële uitdagingen doorgemaakt. 

Met een openhartige toon deelt ze in Dag Allemaal: “Mijn sleutelbeen is weer aan elkaar gegroeid, maar ik heb nog altijd pijn.” Naast het herstel van meerdere breuken, kampt Van Mieghem met de naweeën van een ontplofte verwarmingsketel en drie daklekken, wat leidde tot een aanzienlijke schuldenlast. 

De annulering van haar column in De Morgen voegde een extra financiële druk toe. Ondanks deze tegenslagen, zoekt Van Mieghem troost in Italië, waar ze werkt aan haar tweede boek en hoopt op een veilige toekomst voor haar en haar familie. 

Ze verlangt volgens Dag Allemaal naar een terugkeer naar meer persoonlijke interacties in een steeds meer gedigitaliseerde wereld en hoopt op een positiever 2024.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.