Nadat ze elf jaar lang in het groene ’s Gravenwezel had gewoond, keerde actrice, presentatrice en zangeres Nathalie Meskens in september 2023 samen met haar gezin terug naar haar heimat: de stad Antwerpen.

Tegenover een reporter van Story verklaart ze haar keuze om – letterlijk – op haar stappen terug te keren: “Elf jaar geleden wilde ik weg uit de stad om tussen de bossen te leven en er te wandelen met mijn hond Butzi. Die rust en stilte was een zalig hoofdstuk van mijn leven”, begint Nathalie te vertellen.

“Maar vorige winter is Butzi overleden en bovendien misten we ook wel wat het bruisende leven van een stad”, vervolgt ze. “Ik vind het geweldig om met mijn bakfiets rond te rijden, en als de kindjes op hun loopfiets zitten, zoeken we de rustige plekjes op. Iedereen happy dus”, aldus Nathalie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.