Erika Van Tielen mag dan al verschillende jaren meedraaien in het medialandschap, toch voelt ze zich nog heel klein. Ze heeft nu ook een vier vooraan haar leeftijd staan. “Ik vind dat plots wel een hard getal, want ik voel me nog altijd meer meisje dan vrouw.”

Ze heeft zelf al kinderen op de middelbare school zitten en zo viel haar onlangs iets op. “Ik zag al die meisjes, semivrouwen, aankomen en ik voelde me zó klein. Ik ben ook maar een klein meisje.”, vertelt ze aan ‘De Morgen’. Zelf met foto’s van vroeger te bekijken voelt ze zich nog altijd jong. “Ik zie wel dat ik toen jonger was maar het is niet zo dat ik nu in de spiegel een volwassen rijpe vrouw zie.”

Erika Van Tielen merkt wel dat ze mentaal weel sterker geworden is dan vroeger. “Ik merk dat ik e minder door de waan van de dag laat leiden en dat zal dan een teken zijn dat ik ouder en wijzer ben geworden.”, besluit ze nog.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.