In een interview voor de Humo-rubriek ‘Cherchez La Femme’, treedt actrice Elien Hanselaer voor het eerst voor het voetlicht als ‘de nieuwe vriendin van’ haar collega-acteur Stefaan Degand, met wie ze in alle stilte al bijna vier jaar gelukkig samen is.

2,5 jaar voor hun eerste ontmoeting verloor Stefaan zijn toen zwangere vrouw Julie en hun ongeboren dochtertje Bo onverwachts aan de gevolgen van een hersenvliesontsteking. “We hebben dus als koppel wel een paar watertjes doorzwommen. Dat vroeg geduld van mij, en vooral veel moed van Stefaan”, vertelt Elien.

“Ik wist dat hij twijfelde na de dood van Julie: ‘durf ik er nóg eens voor te gaan?’ We hebben onze relatie rustig aangepakt, heel veel gepraat en elkaar alle tijd gegeven”, gaat ze verder. “Dat werkte, omdat we allebei voelden dat het goed zat tussen ons.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.