Als actrice en presentatrice is Nathalie Meskens al lang een gevestigde waarde in Vlaanderen, maar als zangeres MSKNS heeft ze nog een lange weg af te leggen. Daarom bracht ze onlangs een eerste EP uit, vol persoonlijke nummers, waaronder eentje voor haar kinderen Lima en Loé.

In ‘Morning Glory’, tevens de titelsong van haar EP, zingt Nathalie over de eerste keer mama worden. “Het is die magische ervaring van zelf leven op de wereld te zetten, en dan vooral de intense en onvoorwaardelijke liefde die je daarbij voelt”, zegt Nathalie in Story. “Ook al ken je dat wezentje nog niet, het moet niets doen om je liefde te winnen. Het palmt je meteen in”, legt ze uit. “Normaal duurt het even voor je verliefd wordt op iemand, maar de liefde voor je eigen kind is veel groter en krachtiger.”

Ze geniet dan ook volop van het mama-zijn. “Het is zalig. Maar de realiteit is ook wel dat het vermoeiend is. Zeker omdat onze nachten al 3,5 jaar onderbroken zijn”, klinkt het “Nooit een volledige nacht kunnen doorslapen, dat weegt. Zeker omdat ik nu ook weer volop aan het werk ben. Maar kijk, het hoort bij kleine kinderen hebben. Mijn kinderen zijn gezond, dat is het allerbelangrijkste. Ondanks dat ene pijnpuntje is mijn leven alleen maar verbeterd sinds het moederschap”, verzekert Nathalie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.