Niemand had het ooit gedacht maar de Meilandjes blijven scoren in Nederland. Zelfs nu ze een storm van kritiek over hen krijgen lijken ze maar niet kapot te krijgen.

Dochter van Martien, Maxime ligt onder vuur omdat haar verkrachtingsverhaal niet zou kloppen. Haar vermeende verkrachter is uit de schaduw getreden en laat nu een heel ander licht op de zaak werpen. Ook Martien Meiland zelf was het mikpunt door een huisvriendin. Zij schreef een boek waar ze nogal intieme details bloot geeft van Martien maar dat wordt haar niet in dank afgenomen. Heel Nederland neemt het op voor Martien. Hij is dan ook gewoonweg een kijkcijferkanon. Het laatste seizoen van ‘Chateau Meiland’ was zelf het best scorende ooit met gemiddeld 1,5miljoen kijkers per aflevering schrijft ‘Dag Allemaal’.

Wanneer Maxime aan een tv-project meewerkt blijkt het niet zo goed te werken, wanneer haar vader Martien aantreedt is het steeds een succes. En ook al zijn nog er geregeld kamers vrij in de B&B, de familie Meiland heeft er steeds het volste vertrouwen in. ‘Zelfs al lopen de boekingen met 50% terug, dan nog zullen ze straks elke dag volzet zijn’, lezen we nog.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.