De bekende Nederlandse familie Meiland ligt momenteel zwaar onder vuur bij onze Noorderburen. En dan vooral dochter Maxime. In haar biografie die in de winkel ligt spreekt ze immers vrijuit over haar verkrachting. Maar dat krijgt nu nog een staartje.

Op haar vijftiende werd Maxime Meiland naar eigen zeggen verkracht door een ex-gevangene. Dat voorval beschrijft ze voluit in haar biografie: ‘Hij legde mij neer in het gras en verkrachte mij. Zijn speeksel droop langs mijn wang.’ In ‘Dag Allemaal’ lezen we nu dat haar vermeende verkrachter in Nederland het stilzwijgen verbreekt en met heel andere feiten op de proppen komt. ‘Maxime zat boven op mij, dat lijkt me niet echt een verkachtingssituatie’ getuigt hij. En er is meer!

Hij geeft een heel ander beeld van Maxime Meiland. In haar jeugd zou ze, om het op zijn zachtst te zeggen, nogal vrij en onbezonnen geleefd hebben. ‘Er zijn heel veel mensen uit mijn kennissenkring die met haar hebben seks gehad’, lezen we nog.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.