Voor Eline De Munck is er een belangrijke fase in haar leven bezig. Ze is in verwachting van haar eerste kindje. En dat maakt toch heel wat los bij haar. ‘Het leven zal niet meer alleen rond mezelf draaien en dat zal een spannende evolutie zijn.”

Ze kijkt ook wel uit naar die evolutie al begrijpt ze nog niet waarom men haar steeds zegt dat alles gaat veranderen. “Dan denk ik: ik wil niet dat alles verandert. Er komt iets bij, een rijkdom. Maar alles hoeft niet per se te veranderen.”, vertelt ze aan ‘Gazet Van Antwerpen’. Wel merkt ze dat ze plots terug nood heeft aan haar ouders, en dan vooral aan haar mama. “Het gebeurt blijkbaar vaak bij vrouwen met een druk bestaan en weinig tijd voor zichzelf. Carrièrevrouwen zoals ik, die als ze zwanger zijn bemoederd willen worden. En dat voel ik ook.”, gaat ze verder. Alleen is dat niet zo eenvoudig want haar ouders zijn naar het buitenland verhuist.

Eline De Munck laat de afstand alvast geen probleem vormen en heeft de knoop doorgehakt. “Ik ga binnenkort weer naar mijn ouders in Portugal. Ik voel echt, ik wil mijn mama. Hoe raar dat ook klinkt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.