Niels Albert nadert de 40 en dan stel je je soms toch wel wat vragen over je uiterlijk. Ook de voormalige profrenner liet onlangs een ingreep doen maar ging er niet naar het Zuiden voor zoals vele anderen.

“Ik wilde niet naar Turkije, ik wilde vragen kunnen stellen of snel telefoneren als er iets mis ging.”, vertelt Niels aan ‘Dag Allemaal’. Ook Niels merkte dat zijn haarlijn steeds meer en meer terugtrok. “Ik had niet veel haar meer, maar ik kon dat altijd goed verdoezelen met haarlak en wax.”, gaat hij verder. Hij liet uiteindelijk hier in België een haartransplantatie uitvoeren.

Hij is er alvast erg tevreden mee en kan er zelf ook best om lachen. “De ingreep was kort en deed geen pijn. Het trekt gewoon een beetje. Ik heb nu het gevoel dat ik een badmuts draag.”, klinkt het nog.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.