Nicolas Liébart, zanger Filip D’haeze en kok Wout Bru trokken samen naar Turkije. Waarom? Wel dat kan je wel eens verrassen.

Het zijn immers niet de eersten die voor een esthetische ingreep naar het Zuiden trekken. Jaren eerder deden Frans Bauer en Gunther Levi het hen al voor. Het zijn wel de eersten die er een groepsuitje van maakten. “Ik ben geen ijdeltuit. Tot ik mezelf eens op tv zag, toen schrok ik er toch van hoe weinig haar ik nog had.” Vertelt Wout Bru in ‘Dag Allemaal’. Het drietal onderging samen een haartransplantatie. “Ik heb het voordeel dat ik groot ben, de mensen zagen niet dat ik een kalende kruin had.”, gaat Nicolas Liébart verder.

Ook Filip D’haeze die op Ment TV presenteert zag op het scherm zijn haar jaar na jaar verdwijnen. Het samen met Wout en Nicolas doen trok hem over de streep. “Ik had van ons drieën het meeste stress. Tijdens de operatie zat ik met het zweet in mijn handen, terwijl Wout en Nicolas meer op hun gemak waren.”, klinkt het nog.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.