In 2024 wordt Luc Steeno 60 en dat zal je geweten hebben! Hij heeft pas nog een nieuw album uitgebracht maar zit met zijn focus al ergens anders. Want in 2024 staat hij 35 jaar op de planken en dat gaat hij in het groots vieren.

Voor mijn 60ste verjaardag geef ik eenmalig een verjaardagsconcert in Kursaal Oostende. En er komt een feestalbum uit.”, laat hij aan Primo weten. En hij zal er trouwens niet alleen staan. Samen met een grote muziekband zal hij er zijn grootste hits brengen als ‘Ik Mis Je Elke Dag’ en ‘Hij Speelde Accordeon’, en er is meer. “Ik nodig ook enkele collega’s uit voor unieke duetten. Laura Lynn, Thomas Julian, Sandra Kim, De Romeo’s en Christoff staan mee op het podium.”, gaat hij trots verder.

Luc Steeno viert trouwens niet alleen zijn carrière in 2024, hij wordt ook 60. Een getal dat hem weinig doet en hij voelt zich ook niet zo. “Ik krijg vaak te horen dat ik er lang geen 60 uitzie. Ik voel me ook veel jonger.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.