Ze heeft nog maar net ‘The Voice Kids’ gewonnen maar Sikudhani weet waar ze naartoe wil. “Laat ons eerst in België voet aan de grond krijgen.” Al stopt daar haar ambitie niet.

Het was misschien al een voorbode toen Sikudhani tijdens de knockouts The Winner Takes It All van ABBA zong, want tijdens de grote finale van The Voice Kids werd deze dertienjarige met Keniaanse roots ook uitgeroepen tot winnares schrijft ‘Story’. “Het is een cliché, maar ik had nooit verwacht dat ik zou winnen. Ik begon aan The Voice Kids zonder hoge verwachtingen. We smijten ons gewoon en zien wel waar we raken.”, vertelt Sikudhani. Wat ze vooraf wel wist was dat ze voor Pommelien Thijs zou kiezen als coach. Ze is dan ook grote fan van haar. “Ik vond het zo cool dat ik haar nu in het echt kon zien en dat ze zich ook nog eens omdraaide voor mij. Bovendien kijk ik ook enorm op naar haar als zangeres en actrice.”, gaat ze verder.

Sikudhani zit dan nog wel maar in het tweede middelbaar, met haar muziek weet ze nu al waar ze naartoe wil. “Ik zou het heel cool vinden om door te breken in Amerika. Maar ik ben ook realistisch, laat ons eerst in België voet aan de grond krijgen. Sowieso was The Voice Kids het zotste avontuur dat ik tot nu toe in mijn leven beleefd heb.”, besluit ze nog.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.