Cyra Gwynth kennen we niet alleen als ‘Yoko’ uit ‘Familie’, ze zingt ook. Onlangs nog bracht ze met rapper K1D het nummer ‘Speed Up’ uit. En ze heeft nog grote ambities op muzikaal vlak.

Als het van Cyra afhangt wil ze haar acteer- en muziekcarrière zo lang mogelijk blijven combineren. Al weet ze op muzikaal vlak wel beter welke richting ze uit wil. Al durft ze soms wel eens te lang wachten om nieuwe muziek naar buiten te brengen. “Ik probeer mezelf te pushen om zoveel mogelijk muziek naar buiten te brengen, maar door mijn perfectionisme kan dat soms wat langer duren.”, vertelt Cyra aan ‘Story’. En dat perfectionisme laat zich ook zien in haar optredens en danst ze gretig mee met haar dansers. Al ging het één keer iets minder.

“Ooit droeg ik een handgemaakt topje dat nogal onstabiel was waardoor ik mijn lichaam amper kon bewegen. Als ik video’s terugzie van dat optreden lijkt het alsof ik geen gevoel voor ritme heb.”, gaat ze verder. Hopelijk gaat dit filmpje dan niet de wereld rond want Cyra Gwynth zou graag samenwerken met een wereldster. “Ik ben ervan overtuigd dat Justin Biebers stem en de mijne supermooi zouden samen klinken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.