Al tien jaar hangt de collectie ‘Astrid Black Label’ in de winkelrekken van Zeb. Daarmee is Astrid Coppens al een decennium een vaste waarde in de kleerkast van veel vrouwen.

Al in 2013 was Astrid bezig met een eigen kledinglijn toen ze nog in LA woonde. “Dat waren redelijk dure kleedjes, van rond de 500 euro. Ze werden ook verkocht in boetieks in België, maar eigenlijk waren ze te duur voor mijn fans.”, vertelt ze aan ‘Story’. Toen startte ze een samenwerking met Zeb die dus maar blijft duren. Ze heeft een uitgesproken eigen stijl is daarmee is ze een van de weinige bekende Vlamingen die al zo lang een eigen kledinglijn heeft. “Daarom dat veel collabs met BV’s na één of twee seizoenen stoppen. Nu, ik had eerlijk gezegd ook nooit verwacht dat het bij mij tien jaar zou blijven duren.”, gaat ze verder.

En waar haar collectie in het begin meer glitter en glamour uitstraalde heeft het moederschap ervoor gezorgd dat ook haar collectie mee geëvolueerd is. “Nu oogt alles veel volwassener en gesofisticeerder. Vroeger droeg ik ook enkel zwart, maar intussen zit er veel meer kleur in mijn garderobe.”, besluit Astrid Coppens nog.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.