Frans Bauer is de 50 nabij en dat maakt dat hij wel eens stilstaat bij zijn leven. “Bij veertig zei ik tegen mezelf dat ik in de helft van mijn leven zat. Nu ik vijftig word, hoop ik dat nog altijd, maar 100 worden…?”

Hij voelt zich in elk geval een pak jonger en kijkt ook niet uit naar zijn verjaardag. “Het enige wat ik belangrijk vind op mijn verjaardag is een lekkere slagroomtaart. Als die niet goed is, heb ik een slechte verjaardag.”, vertelt hij aan ‘Story’. Hij is in elk geval al plannen aan het maken en wil zijn grenzen verleggen. “Nog eens het beste van mezelf laten zien aan de fans. Ik denk aan het Sportpaleis of een voetbalstadion.”, gaat hij verder. En dat is niet het enigste.

In Nederland presenteert Frans ook maar die kans heeft hij in Vlaanderen nog niet gekregen. “Ik zou heel graag een vrolijk en gezellig tv-programma presenteren in Vlaanderen. Ik zal dringend eens met Gert Verhulst moeten bellen.”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.