Viktor is volop bezig om zijn jongensdroom waar te maken. Al moet hij er wel wat voor over hebben. “Daarvoor moet ik vier maanden op de schoolbanken zitten, drie dagen per week.”

Viktor is namelijk bezig aan een opleiding tot helikopterpiloot. “Ik heb wat vrienden die al langer een diploma als helikopterpiloot hebben. ‘Ooit wil ik dat ook’, heb ik mezelf altijd gezegd.” Dat lezen we in ‘Story’. Het is in elk geval een pittige opleiding met vakken als fysica, vluchtplanning en radiocommunicatie. Het is in elk geval een dure opleiding en ook nadien om te vliegen vliegen de euro’s al snel in het rond. “Het is een voorrecht en niet iedereen kan dat, dat besef ik.”

Zijn vriendin Sarah vindt het alvast sexy om hem binnenkort in een uniform te zien. Hij zal in elk geval ook sneller aan zee zijn om Gert te bezoeken al moest die toch even wennen aan zijn nieuwe hobby. “Hij begon spontaan te lachen maar hij steunt me volledig”, laat Viktor Verhulst nog weten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.