Januari 2022 is een maand dat Frans Bauer niet snel zal vergeten. Toen kreeg zijn vrouw Mariska een herseninfarct. Het was meteen ook een signaal voor hem om iets aan zijn gewicht te doen. “Als je zwaar bent, is het risico op gezondheidsproblemen veel groter.”

Inmiddels gaat het de goede kant op met zijn vrouw al staan ze nu wel anders in het leven. “Nu besef ik dat het in een vingerknip gedaan kan zijn. Ik geniet nu nog intenser van de dingen die ik leuk vind. Met mijn gezin en in mijn carrière.”, vertelt hij aan ‘Story’. Ook al was het een zware periode hij probeert het toch nog positief te bekijken. “Die periode heeft de band tussen Mariska en mij ook alleen nog maar sterker gemaakt. Samen overwinnen we de grootste moeilijkheden.”, besluit hij nog.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.