Het tweede seizoen van ‘De Verraders’ op VTM werd ook dit jaar goed bekeken. Voor Guy T’Sjoen was het zelfs het programma van zijn leven.

De arts begon als bondgenoot aan het programma maar moest na enkele dagen switchen naar de rol van verrader. En dat begon toch zijn tol te eisen. “Ik zat de laatste afleveringen zelf met hartkloppingen te bekijken.”, zegt hij aan ‘Dag Allemaal’. Het feit dat hij zo ver geraakt is mede doordat hij vaak wat op de achtergrond bleef. “Dat is een handige kwaliteit om als verrader onder de radar te blijven.” Hij heeft er in elk geval van genoten al mochten de missies voor hem gerust wat spectaculairder zijn. “Ik wou nog meer uit mijn comfortzone getrokken worden.”

Het was in elk geval een heel unieke ervaring al was het ook wel eentje vol stress. “Toen we naar de laatste Ronde Tafel gingen, had ik echt het gevoel dat ik naar de slachtbank geleid werd.”

Guy T’Sjoen lijkt dus de smaak wel te pakken te hebben. De vraag is dan alleen maar of we hem in nog tv-programma’s gaan zien opduiken. “Ik ambieer zeker geen tv-carrière, mijn werk in het ziekenhuis blijft mijn prioriteit.”, besluit hij nog.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.