En toch zal Koen Crucke niet aantreden in de komende kerstshows van Samson en Marie. Er kwam veel reactie op het feit dat Alberto en Van Leemhuyzen niet in de show te zien zullen zijn. En dat terwijl Marie Verhulst haar broer Viktor het scenario schrijft.

Koen Crucke wilde dan ook graag afspreken met Marie om de plooien glad te strijken maar dat is nog niet gebeurd. “Ik wil toch aanstippen dat er geen ruzie is tussen ons. Koen en ik hebben nog met elkaar gebeld, we weten dat we elkaar erg waarderen en dat is het belangrijkste. Alles is oké nu.”, vertelt Marie aan ‘Dag Allemaal’.

Een terugkeer van Alberto in een van de volgende shows sluit Marie in elk geval niet uit. Al ken een beetje verandering nooit kwaad vindt ze. “Als je 30 jaar met dezelfde figuren verhalen en videoclips hebt gemaakt, dan is een frisse wind altijd leuk.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.