Er is al veel gezegd en geschreven over dé transfer in medialand. Niels Destadsbader verruilde in 2021 VTM voor VRT maar is sindsdien amper te zien geweest op het scherm. En dat knaagt toch bij hem. “Bepaalde tv-plannen hebben bij VRT langer op zich laten wachten dan ik gewild had.”

Het leek wel alsof op hij op de plank was beland bij VRT en ook in 2024 zal hij te zien zijn in de nieuwe versie van de musical ’14-18’. Dus weer geen tv-plannen voor Niels? Hij brengt nu zelf duidelijkheid in ‘Dag Allemaal’. “Volgende week begin ik aan de opnamen van het nieuwe muziekprogramma ‘Ik Vraag Het Aan’. Ik doe mee aan een BV-versie van ‘Switch’ en dan zijn er nog de shows van De Warmste Week die ik ga presenteren. En laten we de Singalong met Amika en Tura in het Sportpaleis niet vergeten.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.