Al een goede twintig jaar treden de Chris Van Tongelen, Gunther Levi en Davy Gilles samen op met de Romeo’s. “We voelen ons soms zoals een koppel dat al ’n eeuwigheid samen is.”

De drie zijn door al die jaren dikke vrienden geworden en kennen elkaar dan ook door en door. In het begin konden ze al eens het beest uithangen maar de wilde haren zijn ze stilaan kwijtgeraakt. “We doen dit al twintig jaar, de vettige jokes zijn op.”, vertelt Gunther Levi aan ‘Dag Allemaal’. “Soms wordt er ’n hele rit niks gezegd. Als je elkaar graag ziet, kan je die stilte verdragen zonder dat ’t ongemakkelijk wordt.”, gaat Chris Van Tongelen verder. Het drietal brengt samen dan ook best wat tijd door in de wagen. “Ons record staat op 700 kilometer’, zegt Chris. ‘Die dag traden we op in Limburg, aan de kust en weer terug in Limburg.”.

Van feesttenten tot Sportpaleizen, ze hebben al overal moeten optreden. Al is er toch iets waar ze extra hard voor moeten werken. “Privé-feesten zijn een stuk moeilijker, zeker als er ook gegeten wordt.”, laat Gunther Levi nog weten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.