De laatste jaren speelt Ward Kerremans de ene hoofdrol na de andere. Al hefet het toch even geduurd voor hij in België aan de bak ging.

De acteur woont namelijk deeltijds in Amsterdam voor zijn zoontje uit een eerdere relatie. Hij studeerde ook in Nederland. En dat op aanraden van Matteo Simoni. “Toen ik 18 was, speelde ik een rol in de telenovelle Louis Louise op VTM. Daar raadde onder meer Matteo Simoni me aan om naar Maastricht te gaan. Ik was onmiddellijk verliefd op die school.”, vertelt de acteur aan ‘Het Laatste Nieuws’. En dat is ook de reden dat hij in België nog niet zo lang te zien is op het scherm. “Ik heb gewoon lange tijd in Nederlandse producties geacteerd. Dat was logisch, na mijn studies in Nederland.”, gaat hij verder. En er is nog een reden.

“Ik denk ook dat ik op mijn 20ste nog niet klaar was om grote rollen te spelen. Ik was veel te jong van geest.”, besluit Ward Kerremans nog.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.