Evy Gruyaert presenteert ondertussen al bijna 8 jaar ‘Stukken van Mensen’ op Play4 en denkt nog lang niet aan stoppen. Ze heeft zelfs groot nieuws over de reeks.

Het programma is al lang een vaste waarde geworden op de zender. “Stukken van Mensen is nu al een beetje het F.C. De Kampioenen van Play4: we worden herhaald tot in het oneindige en de mensen raken ons blijkbaar niet beu.”, vertelt ze aan ‘Story’. Zelf moet ze zich geregeld inhouden want ze ziet natuurlijk veel leuke spullen passeren. “Mocht ik alles kopen wat ik tof vind, dan zat ik nu met een zware lening.”, gaat ze verder. Ze is er ook van overtuigd dat er nog veel schatten bij de mensen thuis liggen. Het programma kan dus zeker nog even mee gaan.

Aan de succesformule is op al die jaren amper iets veranderd maar daar komt nu toch verandering in. “Dit jaar introduceren we ook een geheime koper om de spanning nog op te drijven.”, laat ze nog weten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.