Na Conner Rousseau krijgt nu ook zijn moeder Christel er flink van langs op de sociale media. Het ‘optreden’ van Christel Geerts in ‘De Zevende Dag’ zorgt voor verontwaardigde reacties op Facebook. “Is hij nog zo een klein kind dat hij zichzelf niet kan verdedigen?” vraagt Baldwin zich af.

Geerts vertelde in ‘De Zevende Dag’ dat zij de reactie van Groen-voorzitster – zij vergeleek één en ander met het doodrijden van een kind –  erger vond dan de uitspraken die haar zoon deed, een uitspraak die bij de andere Groen-voorzitter Jeremie Vaneeckhout in het verkeerde keelgat is geschoten.

“Alle begrip dat een moeder ten alle tijde voor haar kind wil zorgen. Ik zou als papa hetzelfde doen. Pak die tijd & ruimte”, schrijft de Groen-voorzitter op X. “Maar de blijvende strijd om andere schuldigen te zoeken of af te leiden met leugens ipv zelf vol verantwoordelijkheid te nemen is bevreemdend en degoutant”, besluit hij in een tweet.

Heel wat kijkers vroeger zich trouwens af wat de mama van Rousseau in ‘De Zevende Dag’ kwam doen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.