Nuria Gilizintinova en Stijn Van Poucke staan bekend als het powerkoppel uit het eerste seizoen van ‘Blind Getrouwd’. Al geven ze zelf toe dat ook bij hen de power wel eens ontbreekt, ze onlangs door een huwelijkscrisis gingen en het woord scheiden is gevallen. Hun kinderen hebben hun wakker geschud.

“Het was hartverscheurend om te zien hoe de oudste bij ons kwam en zei: ‘Mama en papa, stop nu eens met ruziemaken.”, vertelt Nuria aan ‘Story’. Het koppel was zich al langer aan elkaar aan het ergeren en er hing enorm veel spanning in huis. De ene ruzie na de andere volgde elkaar op en dat is niet evident als er kinderen in huis zijn. “Weet je, ik ben geen voorstander van ruziemaken als de kinderen erbij zijn. Maar het is ook niet slecht dat ze nadien zien dat we het weer bijleggen. Stijn en ik geven elkaar dan altijd een kus of een knuffel.”, gaat Nuria verder. Het koppel ging langs bij een relatietherapeut en met succes. “Gelukkig hadden de kinderen nooit schrik dat mama en papa uit elkaar zouden gaan. Al zijn ze nu wel blij dat er minder spanningen in huis hangen. En ze weten ook dat mama soms wat ruimte nodig heeft voor zichzelf. Het is nu al zover gekomen dat ze daar zelf ook af en toe nood aan hebben.” 

Stijn en Nuria hebben veel liefde en bewondering voor elkaar en voelen dat de rust thuis teruggekeerd is. Stijn gaat zijn ouderschapsverlof nu opnemen om meer tijd met de kinderen door te brengen en als je zoveel thuis bent kan er wel eens iets meer gebeuren. “Ik zou graag nog voor een derde gaan, maar ik krijg Stijn niet overtuigd. Ik droom van een meisje, maar ben ook nuchter genoeg om te beseffen dat die kans maar een op twee is.”, laat Nuria nog weten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.