Voor Emma is het nog niet zeker wat haar antwoord gaat zijn bij het beslissingsmoment. Ze staat zelf heel positief in het leven en wil steeds tot het uiterste gaan om iets te doen slagen. Al lijkt ze meer en meer een kant te zien van Emile die haar toch wat afschrikt.

Lijkt het dan nu al een uitgemaakte zaak voor Emma? “Nee, want we hebben ook heel wat leuke momenten gehad. Ik moet die ook in de weegschaal leggen, kijken wat het meest doorweegt.”, vertelt ze aan ‘Dag Allemaal’. We hebben in elk geval al kunnen zie dat ze zware gesprekken niet uit de weg gaan en er zullen er ongetwijfeld nog enkele volgen. Die goede communicatie ziet ze zelf ook als iets heel positiefs. Maar gaat dat genoeg zijn om de boel nog te redden?

Ze kunnen dan wel goed praten, toch merkt Emma dat Emile anders in het leven staat en eerder een realist is dan een optimist. “Tja, da’s een vorm van pessimisme, maar dan anders verwoord. En dat vind ik toch moeilijk om te dragen. Wil ik dat risico wel nemen? Ik wil iemand die vooral de mooie oplossingen ziet, niet alleen de problemen.”, besluit ze nog.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.