De West Vlaamse Elodie mag dan volop genieten van haar bekendheid dankzij De Verraders en haar succes op sociale media, toch mist ze iets in haar leven en wil ze geen tijd meer verliezen. 

“Ik ben 26, ik wil ooit kindjes, er is niet meer zoveel speling. Ik kan natuurlijk nog wel aftasten, maar het is niet meer zoals toen ik 16 was. Ik wil geen twee jaar verliezen aan iemand die niet de juiste is.”, vertelt ze aan ‘Het Laatste Nieuws’. Elodie heeft nog nooit een relatie gehad en dat begint wel meer en meer te knagen. “Ik sta open voor een relatie, de laatste tijd zelfs meer en meer, maar het is gewoon nog nooit gebeurd. Ik denk oprecht dat ik de juiste nog niet ben tegengekomen.” 

Elodie woont nog thuis en is het ook gewend om alleen te zijn. “Alleen in een bed slapen, hoe leuk is dat niet?” En toch vindt ze dat de speeltijd over is en het mag gebeuren. Ze weet ook wel goed wie ze is en wat ze wil. “Ik ben geen cute popje dat zich elke ochtend supermooi gaat maken. Ik ben trouwens niet op zoek naar iemand die dat wil.”, vertelt ze nog. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.