De nieuwste plotwending in ‘Thuis’ heeft fans op het randje van hun stoel gezet; een fotoshoot geboekt vóór de zwangerschap? 

Mathias Vergels, de charismatische Lowie, bevindt zich ongewild in het oog van een storm van fantheorieën en speculaties; dat schrijft Dag Allemaal. “Heel raar,” mompelen de fans, terwijl ze proberen te ontcijferen hoe deze puzzel past in de geliefde Belgische soap. De plotselinge dood van Paulien, gespeeld door Tina Maerevoet, had de gemeenschap al doen wankelen, en nu zorgt de nieuwste ontwikkeling in Lowie’s verhaallijn voor een nog grotere commotie. Zal de serie deze controversiële twist kunnen gladstrijken? 

De verwachtingen zijn hooggespannen, de vragen stapelen zich op en iedereen is gretig om te zien hoe alles zich zal ontvouwen…

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.