In soapland is alles mogelijk, maar recente gebeurtenissen in ‘Familie’ hebben de kijkers een tikkeltje sceptisch gemaakt over het lot van Hanne’s appartement; dat schrijft Dag Allemaal.

Met de snelheid van een soapbubbel veranderde Hanne’s trots bezit schijnbaar in een huurwoning, waarna ze de huur prompt opzegde en Veronique naar voren stapte als de nieuwe huurder. “Dat rammelt aan alle kanten,” merkt een oplettende fan op, “Kan iemand mij uitleggen hoe dit zit?” De trouwe volgers, die geen detail onbesproken laten, verwachten nu een verklaring. De buzz rondom Hanne’s appartement is uitgegroeid tot een ware cliffhanger en iedereen wacht vol ongeduld op wat de schrijvers hebben bedacht om dit mysterie op te lossen. 

Is het een foutje of is het een doordacht plan? Het antwoord zal bepalen of de fans hun geloof in de realiteit van de show behouden of dat ze dit zien als een misstap in de serie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.